Слідкуйте за нами

13-07-2022
        У грудні 2014 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 15 липня «Всесвітнім Днем навичок молоді». Мета цієї щорічної події полягає в тому, щоб допомогти у вирішенні проблем безробіття сучасної молоді.
        ХХІ століття змінило ринок праці та перелік професій. Змінюються і критерії відбору працівників. Отже, розвиток навичок є основним засобом молоді зробити плавний перехід до роботи.
        Люди, що бажають побудувати успішну кар'єру, повинні володіти не тільки необхідними професійними знаннями та уміннями, але і бажанням  постійно вчитися та саморозвиватися.
        Саме для усіх, хто бажає опанувати нові навички у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів в рамках  Дня  інформації «Стань успішним у громаді» організована книжкова виставка «10+ книг для бізнесу та кар'єри».
        На виставці представлені книги,  які підкажуть як досягати успіхів та підійматися вгору кар’єрними сходами від відомих авторів, які мають досвід у цій сфері. Як започаткувати власний бізнес з нуля, що таке «стартап» і в чому секрет успіху «Великої четвірки» - Amazon, Google, Apple та Facebook.

Коментарі: Залишити коментар
 
X