Слідкуйте за нами

12-07-2022
       Вибір професії – це надзвичайно відповідальний етап у житті людини. Важливо правильно обрати собі майбутній фах, тобто практично свій життєвий шлях. Проте зробити це не так просто – не завжди вистачає знань про кожну з професій і вміння оцінити власні здібності та можливості, виявити свої інтереси та вподобання.
      11 липня в рамках проєкту «Спільно. Точка зустрічі» у філії №5 КМПБ психологи та волонтери  провели  для підлітків профбутік по професіях, які пов’язані з природою. Тренери зустрічі допомогли визначитися з прийняттям правильного рішення. Розглянули деякі можливі варіанти професій, які можливо припадуть  до душі, тим хто є любителем природи, хто готовий багато часу проводити на свіжому повітрі, займаючись вивченням навколишнього світу.



      Цікавим видався і майстер-клас з ручного еко-розпису футболок, який було проведено під час зустрічі. Учасники заходу опанували техніки розпису текстильних поверхонь та створили оригінальний дизайн своєї улюбленої речі. На  занятті  панував гарний настрій та творча атмосфера.




Коментарі: Залишити коментар
 
X