Слідкуйте за нами

13-06-2022
     Червень – найсвітліший місяць у році. Він продовжує радувати цвітінням і яскравою зеленню, ще не опаленою сонцем. Тому в цьому місяці, а саме 16 червня у світі відзначають незвичне свято - День свіжих овочів, оскільки саме в цей час починає з’являтися різноманіття найсмачніших молодих овочів, перших в сезоні. Й овочі варті того, щоб їм присвятили День, адже скільки користі людина має від них, яку величезну роль вони відіграють в нашому житті. Насправді кожен овоч по своєму унікальний, адже в ньому міститься стільки корисного, скільки людина не може отримати з жодною іншою їжею.
     Отже овочі необхідні та корисні для людини, але ще вони досить цікаві. До вашої уваги відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів презентує відеоекскурсію в світ цікавих «овочевих» фактів і знайомить з літературою, яка розкриває вам інформацію про користь, приготування, вирощування та догляд за овочами. 
     Приємного перегляду. 
     Вся запропонована у відео література вже чекає вас у відділі інформаційних технологій та  електронних ресурсів за  адресою вул. Європейська, 66/13.

Коментарі: Залишити коментар
 
X