Слідкуйте за нами

13-10-2021
12 жовтня 2021 року в Інтернет-центрі  відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів  відбувся бібліокешинг «Геніальні винахідники з Полтавщини»  для студентів  Кременчуцького медичного фахового коледжу.  На початку заходу бібліотекарі презентували креативно оформлену книжкову виставку  «Винаходи, які змінили світ». У формі гри-пошуку  студенти познайомилися з видатними українськими винахідниками.
     Бібліотекар відділу запропонувала учасникам заходу вікторинку-розминку  «Знайомі незнайомці».  За допомогою  гри  «Каталожні лабіринти» студенти вчилися шукати книги про винахідників в алфавітному каталозі.  На «Інформзупинці» учасники заходу  відповідали на питання за допомогою Інтернету.  Електронна гра  «Вгадай винахід» познайомила студентів з чудернацькими винаходами початку двадцятого століття.
     В кінці заходу учасники гри з ентузіазмом виконали головне завдання. За допомогою намальованої карти вони шукали книги про видатного винахідника з Полтави  Юрія Кондратюка, а  знайшовши їх, отримали винагороду – невеличкі солодкі призи.  Всі учасники заходу залишилися дуже задоволені.
















 



Коментарі: Залишити коментар
 
X