Слідкуйте за нами

13-10-2021
Кажу, кажу казку, 
Як бубликів в’язку,
Запашну, смачную,
Кожному дарую.
     Запашну, смачну в’язку цікавих історій про пригоди юних героїв-кременчужан Наталочки та Івасика отримали від   автора присутні на презентації книги Ніни Данько «Казка про Кременчук».  А ще до них, найактивніші учасники, як   призи за правильні відповіді отримували ароматні, свіженькі та м’якенькі, тільки но з печі …. справжні бублики.
  Ось в такій веселій невимушеній атмосфері 13 жовтня  бібліотекарі відділу обслуговування дорослих КЗК КМПБ   провели для учнів ліцею № 5  презентацію сучасної міської казки кременчуцької поетки та прозаїка Ніни Данько.
     З першої сторінки казка захоплює впізнаваними яскравими картинами сучасного та майбутнього Кременчука,   цікаво поєднує фольклорні елементи та фентезійні картини  рідного міста та Дніпра-Славути.  А розповіді про   пригоди героїв книги  з вуст самої авторки, талановитої декламаторки Ніни Леонтіївни зачарували  присутніх і   перенесли усіх на сторінки книги.
     Авторка розповіла присутнім про свій літературний шлях та творчий доробок (більше ніж 10 книг,  лавреат   декількох премій та літературних конкурсів), про історію написання казки та висловила щиру подяку  кременчуцькій   художниці Оксані Бойко за дивовижні ілюстрації! А ще на зустрічі звучали пісні на слова Ніни Данько.
     На згадку про зустріч Ніна Леонтіївна  подарувала  бібліотеці примірник «Казки про Кременчук», який чекає усіх,   хто любить рідний Кременчук, пригоди та читання! 


Коментарі: Залишити коментар
 
X