Слідкуйте за нами

11-10-2021
     10 жовтня в приміщенні відділу читальної зали філії № 2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки розгорнувся творчий художній майданчик, адже саме у цей день в Україні святкують День художника.
    Одним з видів художнього мистецтва є живопис, який тонко виражає стан душі людини, її глибинні переживання, створює особливий настрій. Художню імпрезу «Мистецький квартал» представляли молоді  художники студії образотворчого мистецтва БДЮТ. І хоча тематика картин була довільна, все-таки більшість юних майстрів віддали перевагу осіннім мотивам. Так вони представили глядачам виставку «Осінній блюз», де виставили свої найкращі  тематичні роботи.  Окрім цього захід був також доповнений книжковою виставкою  «Майстри живопису». Вона презентує видання про славетних світових живописців і заслужених майстрів народної творчості України.
     Цікавим продовженням послужила зустріч з кременчуцьким художником, майстром мастихіну Борисом Сердюком у рамках заходу «Живописні горизонти». Чудова виставка  автора «Живопис мастихіном»  розмістилась на нашому АРТ-просторі та вже сьогодні знайшла своїх глядачів. А ще на всіх чекав майстер-клас з малювання мастихіном, який художник провів у сквері ім.Олега Бабаєва. Учасниками дійства стали юні художники.  Захід привернув увагу відпочиваючих, вони з цікавістю спостерігали, як працює майстер і залишились в захваті від зображених осінніх пейзажів нашого парку. Після заходу люди ще довго ділились враженнями та спілкувались з Борисом Сердюком.
      Читальна зала вітає зі святом усіх художників і зичить добра і процвітання!                                                                  


 



Коментарі: Залишити коментар
 
X