Слідкуйте за нами

15-07-2021
    Всі ми знаємо, що в природі все закономірно, все продумано до найменших дрібниць. І лікарі-фітотерапевти кажуть, що   квіти та трави, які ростуть навколо нас, які ми топчемо і вириваємо як бур’яни, можуть допомогти  нам  здолати  хвороби. І це науково доведений факт!
    Саме  фітотерапії  була присвячена вулична виставка-рекомендація «Скарбниця здоров’я і довголіття”, яку підготували бібліотекарі  відділу  інформаційних технологій та Інтернет-ресурсів.

 

    Біля бібліотеки було розгорнуто виставку-рекомендацію з гарно ілюстрованими  книгами та періодичними виданнями за цією темою.
    Щоб краще зорієнтуватися в цьому різноманітті довідників та  науково-популярних видань з питань вирощування та використання лікарських рослин було виділено розділи «Ліки навколо нас» та «Жива аптека».    
    Бібліотекарі роздавали всім бажаючим яскраво оформлені буклети «Будьте здорові», які розповідають про  рослини, що допомагають укріплювати імунітет.
    Виставка зацікавила людей різного віку, бо міцне  здоров’я  дає людині наснагу і бажання трудитися та жити повноцінним життям. 
 


Коментарі: Залишити коментар
 
X