Слідкуйте за нами

22-03-2021
     Міжнародний день щастя святкується щороку 20 березня. Це свято ще зовсім молоде, але в наш час, коли як ніколи хочеться фокусуватися на всьому прекрасному, що оточує нас, та на найприємніших почуттях, неможливо обійти цей день увагою.
     Мабуть, немає такої людини серед нас, яка б не хотіла бути щасливою. І розуміння цього поняття у кожного своє. Для людини творчої це в першу чергу мати змогу займатися улюбленою справою та отримувати задоволення від результату, ділитися з усіма своєю творчістю. А коли у людини таких захоплень, талантів та креативу багато, то це взагалі неймовірне щастя.
     Саме така людина 20 березня  завітала в гості до відділу читальної зали.  Бахарєва Вікторія Володимирівна – молода кременчуцька поетеса, член Ради літераторів Спілки «Славутич», співачка, керівник народного колективу «Натхнення» при МПК. Вона друкувалася в різних виданнях і вже має власну збірку віршів «Від гусениці до метелика», брала участь у літературному конкурсі «Битва жанрів» є авторкою оригінальних поздоровлень, а також ведучою свят.
     Як же вдається поєднувати в собі стільки ролей: поетеси, співачки, ведучої, мами, жінки, водночас знаходячи час для кожного  свого захоплення,  зберігаючи гармонію із самою собою та залишаючись щасливою? Ось про це і була розмова з нашою гостею в рамках вечора-персоналії «Щаслива, бо вибрала щастя». А ще Вікторія поділилася з нами рецептом щасливого дня. Захід доповнив відеофільм про нашу героїню, де були розкриті всі грані таланту майстрині та музичний виступ Тетяни Скакун. Вдячні слухачі побажали  щастя, здоров’я, творчого натхнення, та залишили в книзі відгуків теплі слова про поетичний вечір.


















 

Коментарі: Залишити коментар
 
X