Слідкуйте за нами

09-03-2021
У бібліотеці є нова збірка Вікторії Сопільняк
«У режимі NATURAL»

  Творчий вечір талановитої кременчужанки-поетеси Вікторії Сопільняк напередодні жіночого дня зібрав майже повну залу бібліотеки, поціновувачів її творчості. 
  Пані Вікторія запросила всіх у чарівний світ кохання, якому не підвладні ні час, ні відстань, ні місце, аби презентувати нову збірочку з оригінальною назвою «У режимі NATURAL». 
  Це поетична сповідь про вічну тріаду - віру, надію, любов, усе, як у реальному житті - у режимі NATURAL.
Друга книга тонким мереживом думок перенесла всіх у світ поезії, де зринають невимірної величини любов, переживання, надії, сподівання та у світ чарівних звуків пісні.
  У режимі NATURAL Вікторія розкрила і нову грань свого таланту -  спів. Співпраця творчого союзу з Артемом Мокрим, талановитим аранжувальником, дала можливість почути кременчужанам і тим, хто далеко за межами нашого міста, пісні, які торкають струни душ людських. Тому з превеликим задоволенням поетеса, а тепер і співачка дарувала гостям авторські пісні у власному виконанні.
  Присутнім забезпечили святковий настрій і чарівні дівчата аматорського вокального гурту української пісні «Гарна Бенд», до якого входить Вікторія (керівник О.Родіна), і творчий дует співачки Анни Ларіної з гітаристом Артемом Мокрим, і саксофоніст Володимир Попов, а творча особистість Іванна Чаплигіна підкорила зал акторським виконанням прочитання одного з віршів Вікторії.
  Талановита поетка відчинила віконце свого внутрішнього світу та вдало, реально і натурально донесла до всіх свій простір неба! 
Вечір пройшов на одному подиху і нікому не хотілося йти з бібліотеки, настільки атмосфера святковості, яка тут пломеніла, сприяла цьому.  Було багато квітів, подарунків, обіймів, фотографувань, музики і теплих слів.
Окрема подяка Артему Мокрому за висококласне озвучення заходу.

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X