Слідкуйте за нами

05-03-2021
    У ці дні ми нарешті почали відчувати, що приходить весна. Вона і в промінцях вже лагідного сонечка, і у   несміливому ароматі перших весняних квітів. Весна і  в загадкових жіночих усмішках, які розкривають усю   ніжність і красу, чарівність і неповторність кожної, без винятку, пані. Жінка, як і весна, несе світу життя і   любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.
    Який він, загадковий світ жінки? Чим живе, цікавиться та захоплюється кожна представниця прекрасної   половини людства? Зазирнути у цей особливий світ ми пропонуємо нашим відвідувачкам, до уваги яких на   абонементі бібліотеки-філії № 4 розгорнуто виставку-калейдоскоп «Магія жіночого світу».
    Перший розділ має назву «Букет із найніжніших почуттів». Ми  пропонуємо усім, хто любить художню   літературу, зануритися у книжкові світи, де головна героїня – жінка. Кожен зможе подивитися на світ її очима,   відчути її емоції та почуття.
    Розділ «Формула жіночої краси» допоможе тим, хто цікавиться своїм здоров’ям, різними методиками з   підтримування власного тіла у гарній формі. Декому стануть у нагоді книги з перукарськими порадами та   секретами косметології.
    Для чарівниць родинного вогнища ми пропонуємо  видання з розділу «Секрети сучасної господині». Тут ви   отримаєте цікаві поради – як організувати святковий стіл, або що нового можна приготувати у мікрохвильовій   печі, як прикрасити торт та здивувати гостей найніжнішим салатом.
    «Світ захоплень жінки» - це багатогранна та безмежна тема. Адже усі ми такі різні. Тому на полицях на вас   чекають книги  про шиття та вишивання, догляд за кімнатними рослинами та домашніми улюбленцями,   астрологію, ремонт квартири тощо.
    Сподіваємося, що кожна пані знайде на нашій виставці справжній калейдоскоп цікавих для себе книжок. А   усі  ми будемо відчувати «напади жіночності» не тільки навесні, а кожного дня. І наш жіночий світ буде    cправді  магічним, красивим, найніжнішим та захопливим.
 
    


 


 

 




Коментарі: Залишити коментар
 
X