Слідкуйте за нами

26-02-2021
  25 лютого в Центральній міській бібліотеці пройшла презентація книги «Кременчук у жорнах репресій», авторами якої є наші місцеві краєзнавці: Сергій Сезін, Лариса Бутко, Вікторія Ширай, Дар’я Василенко, Володимир Маслак та Геннадій Москалик.  

 

 
  Ця монографія присвячена репресіям сталінської влади проти населення Кременчука в період 20-30 років ХХ століття. При написанні монографії були використані архівні документи, більшість яких тривалий період перебувала в забутті.
  На захід зібралися люди різних поколінь, занять, захоплень, але всіх об’єднує спільне – зацікавленість до історії рідного краю. Присутні за заході мали нагоду послухати виступи авторів, які розповіли про процес написання книги, про те, як виник задум написати цю монографію. Колектив авторів поділився своїми думками і переживаннями, кожен з них розповів про роботу над книгою, що вдалося, що хотілося б ще додати, адже матеріалу багато і все в одну книгу неможливо вмістити. Поділилися своїми планами на майбутнє, тож, можливо, скоро можемо очікувати на ще одну книгу та ще одну презентацію!

 

 

 

 

 
  Також в ході зустрічі кожен бажаючий мав змогу поставити авторам свої питання  та висловити свої думки щодо монографії.

 

 
  Окрім того до уваги відвідувачів була представлена книжкова виставка на тему репресій «Пам’ять заради майбутнього», де було представлено літературу, з якою ви зможете ознайомитися в нашій бібліотеці.

 


 



Коментарі: Залишити коментар
 
X