Слідкуйте за нами

17-02-2021
    В бібліотеці–філії №5 ЦБС для дорослих з 13.02.2021 р. діє нова книжкова виставка, присвячена Міжнародному дню рідної мови.  Бо саме мова визначає свідомість, саме вона є найбільшим скарбом народу. Народу без мови не існує, а, плекаючи мову, ми зберігаємо душу свого народу. Ліна Костенко свого часу сказала: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову». Нам нашу мову слід берегти, пишатися нею, завжди пам’ятаючи про її значення.     
    На нашій виставці представлені різноманітні словники і посібники, збірники віршів і пісень, прислів’їв, скоромовок. А дбайливі матусі і бабусі зможуть познайомитися з різноманітними книгами для своїх дітей із серії «Хрестоматія школяра». До видань із цієї серії увійшли кращі твори видатних українських письменників і поетів.    
    Ми чекаємо школярів та їхніх батьків, студентів і учителів, усіх, хто цікавиться українською мовою, хто її знає добре і тих, хто лише почав її вчити. Бібліотека допоможе покращити ваші знання усім, хто бажає оволодіти українським словом і правописом, хто готується до ЗНО з української мови. Ласкаво просимо вас, друзі, до нашої бібліотеки.

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X