Слідкуйте за нами

11-02-2021
    10-го лютого у  відділі документів із економічних, технічних та природничих наук Центральної міської бібліотеки розпочато акцію "Підвішена книга". 
    Для вас,  шанувальники книги, бібліотекарі підготували книжкову виставку, на якій представлені книги з економіки, винахідництва, педагогіки та кулінарії. Прочитану книгу, яка особливо вразила, можна буде "підвісити" біля виставки на тиждень та написати відгук про неї, щоб привернути увагу  інших користувачів. Навіть більше!  Ви можете принести улюблену книгу  з вашої особистої бібліотеки та підвісити її.  
    Так, як акція вже розпочата, то є і перший її учасник. Це молода дівчина Уляна, яка звернула увагу на книгу  "Мікроби гарні та не дуже"  відомої журналістки Джессіки Снайдер Сакс.  У  відгуку Уляна поділилася своїми думками про цю книгу: «Ми досліджуємо інші планети, галактики, але геть нічого не знаємо про свій організм. Мікроби навколо нас, з нами всередині. Вони заполонили весь світ, вони були до появи людства. Людей у світі не так багато, як цих невидимих оку маленьких істот. Та чи насправді вони шкодять нашому організму? А якщо це наші захисники? Ми прагнемо позбутися мікробів, не замислюючись над тим чи варто це робити».
  Якщо вас зацікавила ця книга і ви хочете отримати відповіді на питання, що піднімаються в ній, то поспішайте до нашого відділу, щоб ознайомитися з нею детальніше.
   Умови акції:
1.    Вибрати книгу, яка вам сподобалась.
2.    Прочитати її та написати відгук.
3.    Підвісити книгу на тиждень для ознайомлення з нею інших користувачів.
PS.  При бажанні можна принести з дому свою улюблену книгу та підвісити її на тиждень, якщо ви бажаєте зацікавити нею користувачів бібліотеки.
    Нагорода за участь в акції:
Користувач, порада якого матиме найвищий рейтинг в бібліотеці та на сторінці фейсбуку нашого відділу, отримає приз наприкінці акції.

 

 


 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X