Слідкуйте за нами

09-02-2021
      До Дня безпечного Інтернету, який цього року відзначають 9 лютого, у бібліотеці – філії  №3, пройшла година інтернет – безпеки. Сьогодні дуже важко уявити наше життя без Інтернету, соціальних мереж, безкінечного потоку інформації. Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, телевізори й багато інших портативних пристроїв.  
      Підлітки створюють свої блоги, спілкуються в чатах та соціальних мережах, обмінюються музикою та фільмами,  грають в онлайнові ігри, обговорюють проблеми на форумах, розвиваючи свої ораторські здібності та  пам’ять. Тому дуже важно володіти знаннями безпечного користування Інтернетом.  До цифрової безпеки бажано підходити комплексно та оцінювати можливі ризики та наслідки.    
    Проведений   захід був спрямований на розширення знань учнів про безпеку в Інтернеті. Обговорювалися питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, випадки порушення прав людини та механізми їх захисту. Запропоновані бібліотекарями завдання та вправи допомогли максимально активізувати учнів для успішного засвоєння інформації щодо безпечного серфінгу Інтернетом. 

















 

Коментарі: Залишити коментар
 
X