Слідкуйте за нами

08-02-2021
    А чи знали ви, що чадра, паранджа як підвиди хіджабу - це різні, зовсім різні поняття? Здивовані? А от містяни, які відвідали 04.02.2021 року захід, присвячений скромній моді «Хіджаб – це традиція українського народу», тепер знають найцікавіші подробиці і відмінності цих понять та обов'язку жінки закривати волосся і тіло.
    У дружній атмосфері спілкування, через змістовну презентацію та майстер-клас від представниці Філії Всеукраїнської асоціації мусульманок «Аль-Аміра» в місті Кременчуці, гості заходу дізналися багато цікавого, разом розвінчували міфи, і знаходили спільні риси в традиціях, вбранні східних народів та українців. Був цікавий діалог про переваги скромної моди, плекання порозуміння і прийняття одне одного в суспільстві. Жіночій половині по душі був і майстер-клас із багатьма варіантами намотування хусток не тільки в східній стилістиці, а й в українському стилі та примірка абайї – легкого верхнього одягу.
     А ще був чай, східні солодощі, які зігріли сірий похмурий день і подарували відвідувачам читальної зали східну казку та оригінальні фото на згадку!
     Отже, культурному діалогу – бути, обміну досвідом – бути, знанням – бути, миру і злагоді в наших домівках – бути! Радо чекаємо  вас на наступних зустрічах в читальній залі! 




















 
















Коментарі: Залишити коментар
 
X