Слідкуйте за нами

15-12-2020
В прекрасному настрої, з мегапозитивом, під музичний супровід, прихорошені в новорічні ковпачки та блискітки , МИ, БІБЛІОТЕКАРІ  читальної зали , прогнозували щастя для усіх.

 

МАНДАЛА ЩАСТЯ – що це? 
По-перше, це геометричний символ складної структури, який інтерпретується як модель Всесвіту. (На одному з майстер-класів ми навчилися її плести). 
Тому мАндала щастя - це зображення символів, що випромінюють для кожної живої істоти благословіння, побажання щасливого життя, гармонії , злагоди. Технічно можна виконати цей символ з тканини, ниток, дерева, каменю, різнокольорового піску , а ще малюнку.
Сьогодні вікно читальної зали стало полотном, на якому проявилися новорічні проекції у формі мАндал. І це створено лише за наявності фарб, художніх пензлів і спонжів, магічного глітеру, а ще бажання творити красу для гарного настрою та щирих побажань щастя містянам! 
Символіка мандали щастя, яку заклали ми, працівники читальної зали, вміщує проекцію лотосу зверху – як втілення духовності, високого рівня культури, яку несуть у суспільство чарівні дівчата-бібліотекарі. Також стародавні символи жіночності слугують побажанням для нас, попри навантаження в праці, залишатися вродливими, натхненними та бажаними.
Бажаємо всім розділити з нами емоції святкових веселощів, адже кожен перехожий, зазирнувши у це чарівне віконце, обов’язково буде щасливим у новому році, бо ми того так забажали!

 

Ласкаво запрошуємо, у нас цікаво, весело, неординарно!

Коментарі: Залишити коментар
 
X