Слідкуйте за нами

28-10-2020

На порозі свято Хелловін, і  бібліотекарі читальної зали ЦМБ готуються до нього.

 Різноманіття хеловінських традиційних прикрас піднімає настрій і створює містичну і заодно веселу атмосферу свята. Цікаві майстер-класи латерн, розіграші, маскаради, ігрові програми - все, саме чим дивували кременчуцьку молодь, – в цьому році відміняється в зв’язку з карантином, але ми не будемо «відміняти» веселих емоцій цього свята!

Тому віконні вітрини бібліотеки заграли жовтогарячими кольорами гарбузів, смайликів, тематичної літератури через  виставку-інсталяцію під назвою «Хелловінські емодзі».

 Ви коли-небудь спостерігали за Гаррі Поттером та Палатою секретів? Ви читали цю книгу? Там головною прикрасою стали Емодзі …Jack-O-Lantern. Емодзі Джека-О-Ліхтаря передає Гарбуз з отворами для чей, носа і рота.

  Ось і наша  виставка  хеловінських позитивних емоцій подана через живі та арт-гарбузи і творчі роботи молодих художників, які з задоволенням передали настрій свята у своїх роботах.

 

Дякуємо Близнюк Аліні, Ользі Бойців і Богачову Антону. Та від активних користувачів не відставали і креативні бібліотекарі відділу, які  нафантазували і відтворили книжкового гарбуза, але то вже історія наступного року)).

Гарного настрою, гарних емоцій від перегляду виставки!!!

Коментарі: Залишити коментар
 
X