Слідкуйте за нами

28-10-2020
Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників.
Бібліотека-філія №2 підготувала виставку-перегляд «Дзвони пам’яті», щоб вшанувати пам’ять всіх загиблих, які відстоювали свободу своєї землі.

 

Минуло вже 76 років з того переможного дня, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні. Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами, і не можна виміряти глибину та гіркоту цього горя. Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край.
В ході німецько-радянської війни (1941—1945) саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи. 
Ми глибоко вдячні тим, хто у нелегкі воєнні роки відстояв свободу рідної землі, врятував її від поневолення, створив передумови для того, щоб жити у власній, незалежній Українській державі.
      Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X