Слідкуйте за нами

15-10-2020
     14 жовтня, на свято Покрови  Пресвятої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва та День захисника України.
     До цих свят працівники бібліотеки-філії №5 підготували вуличну книжкову виставку, яка складається з двох розділів: «Лине слава козацька з далеких віків» та «Захисник України – гордість народу, відвага і честь».

 

Бібліотекарі запрошували відвідувачів познайомитися з матеріалом виставки, зазирнути до сторінок історії та згадати звитягу предків–запорожців, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу.

 

Зі сторінок представлених книг можна дізнатися про життя, побут, походи козаків, про славні звичаї і традиції часів козацької доби.

 

    Не випадково, свято українського козацтва співпадає з Днем захисника України. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова, це ті, хто готовий захищати свою родину, свій народ, свою країну.
    Книжкова виставка містить видання, що висвітлюють події новітньої історії та розповідають про сучасних героїв, воїнів-захисників, які і сьогодні продовжують героїчні сторінки історії, захищаючи кордони Батьківщини від ворогів.

 

Виставку доповнюють твори художньої літератури і публікації з періодичних видань.
    В це світле свято дякуємо всім, хто щодня захищає нашу Україну і бажаємо козацького здоров’я , миру і добра!

Коментарі: Залишити коментар
 
X