Слідкуйте за нами

09-10-2020
Вишуканий живопис - невід’ємна частина національної культури, джерело духовного розвитку і задоволення естетичних потреб українського суспільства.  Щороку у другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. 
В рамках діючої в бібліотеці-філії №2 ізостудії  «Фарбограй» 11 жовтня о 12.00  відбудеться вулична книжкова виставка «Етюди осені». Організовано виставку літератури для шанувальників образотворчого мистецтва «Видатні майстри пензля». На ній знайшли своє місце книжки про відомих українських  художників. Особливістю цієї виставки є те, що  поряд з нею будуть розміщені  картини відомих художників нашого краю – Надії Нікітіної, Ірини Дзюби, Валентини Линник. Прикрасою виставки стане імпровізована осіння інсталяція, яка допоможе художницям відчути відповідну атмосферу та надихнутися на створення нових картин.
 Тож, запрошуємо всіх бажаючих відвідати бібліотеку, помилуватися чудовими картинами, ознайомитися з літературою про видатних художників.


Виставка проходитиме з 12:00 до 14:00 біля бібліотеки. 




Запрошуємо представників мас-медіа о 12-00 за адресою Пр.Свободи,77 для спілкування з учасниками та організаторами заходу.
 Контактні особи: 
зав. ОМВ ЦБС для дорослих  Вікторія Старкова  cbsbook@ukr.net  
зав. бібліотеки-філії №2  Жанна Воскобійник 
cbsbook_2@ukr.net  





Коментарі: Залишити коментар
 
X