Слідкуйте за нами

06-10-2020
З 1 жовтня у бібліотеці-філії №7 розпочала діяти книжкова виставка "Золотий письменник України".

 

"Золоті письменники України" - українська літературна відзнака, започаткована у 2012 році. Вона вручається письменникам - романістам,які видали твори українсткою або в перекладі українською мовою у форматі паперової книжки сукупним накладом понад 100 тисяч примірників за період від початку 2000-го року до теперішнього часу.
  Люко Дашвар (1957) літературний псевдонім Ірини Чернової. Українська  журналістка, письменниця, сценаристка. Багаторазова лауреатка премії "Коронація слова": у 2007 році "Село не люди" здобув ІІ премію та премію "Дебюту року" від книжкового порталу "Друг читача", у 2008 за "Молоко з кров'ю" стала дипломанткою конкурсу,а 2009-го її роман "Рай.Центр" отримав диплом "Вибір видавців". 
 Восени 2010 року вийшов четвертий роман  "Мати все". 2012 року конкурс "Коронація слова" надав письменниці відзнаку "Золотий письменник  України".
 У період з 2011 по 2012 роки авторка презентує трилогію "Биті є" - серія, що складається з трьох романів, кожен з яких списує подальше життя одного з трьох хлопців-героїв роману "Рай.Центр"-  Макара, Макса та Гоцика.
 У  2013 році вийшов восьмий роман письменниці "На запах мя'са",наступний, девятий - "Покрова" - у 2015р. У липні 2018 р. видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля"  оголосило про вихід десятої  книги письменниці - роману "Ініціація". У цьому році одинадцята книга побачила світ "#галябезголови".

   У віконній вітрині бібліотеки-філії № 7 оформлена виставка книг Люко Дашвар. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути і прочитати!

 
Коментарі: Залишити коментар
 
X