Слідкуйте за нами

02-10-2020
  3 жовтня виповнюється 125 років  від дня народження Сергія Єсеніна. Мабуть не існує людини, якій би було не відоме це ім’я.
Кожен із поетів приходить до нас по-своєму: хтось запам'ятовується чудовою мелодійністю віршованих рядків, хтось входить у душу ніжністю почуттів, хтось вкарбовується лунким гаслом, стійкими принципами, хтось — виразними образами та неповторністю новаторського обличчя.
Єсенін прийшов до нас з чарівними чистими барвами. Мов новеньким пензлем провів лінію надзвичайно яскравого кольору — і все навкруги обновилося, засяяло, запам'яталося назавжди.

 


Одна зі сторінок у творчості пов'язана з його цікавістю до української літератури, а саме творів Тараса Шевченка. У 1922 році  поет відвідав Харків, згодом шевченківські місця і навіть переклав російською мовою кілька шевченкових віршів.
До ювілею поета  бібліотека – філія № 3  запрошує ознайомитися з викладкою літератури  «Життя - нескінченна легенда». 

 

Переглянувши викладку кожен  знайде для себе щось цікаве та корисне – хтось більш докладно дізнається про життя та творчість поета, хтось згадає непевершені вірші Єсєніна, а хтось, можливо, вперше відкриє для себе бунтарську душу митця. 

 

 


Чекаємо вас у бібліотеці!

Коментарі: Залишити коментар
 
X