Слідкуйте за нами

30-09-2020
Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня. 
 Тож, це особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися …
На його передодні, 29 вересня, працівники читальної зали, перевтілившись в обрані і відомі літературні персонажі, створили на вулиці стилізований бібліопростір "ЛІТЕРАТУРНИЙ ПЕРФОРМАНС"!!!  
Вулична "жива" інтерактивна книжкова виставка з аудіо супроводом  привертала увагу містян не тільки яскравими образами Проні Прокопівни зі Свиридом Голохвастовим («За двома зайцями»), гоголівської Панночки («Вій»), Кайдашихи («Кайдашева сім’я») та  японки, що представила поетику хоку за книгою «Формула краси» кременчуцької літераторки Ніли Волкової,  але й  озвученими уривками представлених творів. 

 


А ще ми мали чудову нагоду показати гостям  БІБЛІОТЕКУ – незвичайну, надійну, внутрішньо-потужну і щемливо-ніжну, незбагненну, бездонну! І все це через яскраву рекламу книг, атмосферу радісного спілкування, яка сприяла тому, аби кожен  відчув себе бажаним гостем!!!

 


Програма дня включала цікаву екскурсію залами  нашого відділу, яку проводила гоголівська Панночка, де  бажаючі знайомилися з книжковими виставками «Шалом»; краєзнавчою фотовиставкою за матеріалами кременчуцької художниці Оксани Бойко… і просто могли перепочити, зробивши літературну паузу у запропонованій лаунж-зоні, а саме послухати ліричні поезії кременчуцьких поетів.  




Коментарі: Залишити коментар
 
X