Слідкуйте за нами

25-09-2020
  Експеримент з імпровізацією йдуть поруч!
  Для містян, як експеримент, була презентована цікава форма  роботи читальної зали – «Лаунж зона: Зроби поетичну паузу», яка матиме продовження й надалі. 

 

 

  Кожен має право на відпочинок, а тим паче корисний. Під час культурної паузи людина може відволіктися від проблем, справ, перезагрузитися, або просто подарувати собі хвилини релаксу.
 Вулична аудіовиставка однієї поетичної збірки "Мріям тепло", авторкою якої є кременчуцька поетеса Вікторія Сопільняк, була доповнена фотопостерами з цитатами до віршів, що увійшли до збірки, що і підсилило сприйняття перехожих, які проявляли цікавість до ліричного літературного слова, обрамленого музикою. 

 

 

 

 

 

 Перехожі також мали змогу  почути авторські тексти, що лунали на всю Соборну  із вуст самої поетеси, яка була присутня на заході і професійно імпровізувала,  читаючи багато нових віршів.

 

 

 Запрошуючи відвідати читальну залу на Соборній хочемо наголосити, що всі бажаючі можуть не тільки взяти книгу, скористатися Wi-Fi, а й зробити поетичну паузу, занурившись у особливий  світ поетки і насолодитися авторським прочитанням!!!  

Коментарі: Залишити коментар
 
X