Слідкуйте за нами

18-09-2020
Незабаром відзначаємо День нашого рідного міста Кременчука. 
До цього свята в рамках проекту "Відчуття міста” ми розпочинаємо новий книжковий марафон. Кожного дня ми будемо вас знайомити з книгою про наше любе місто: його історію, видатних людей, улюблені місця. 
День 1-й.
Наш марафон розпочинаємо з головної (на нашу бібліотечну думку) книги з історії нашого наддніпрянського міста - "Нарис історії Кременчука” авторів Олександра Осташка, Віктора Юшка, Володимира Крота, Павла Стегнія. 

 


Нарис охоплює період  від перших поселень на території Кременчуччини за доби неоліту (V – III тисячоліття до нашої ери) і до часу написання книги (1995 рік). Видання не може похизуватися яскравими ілюстраціями і твердою обкладинкою, але його цінність - у змісті. Кожному, хто цікавиться історією міста, ми, найперше, пропонуємо ознайомитися саме з цією книгою. 

 

 


Тож екземпляри книги пройшли через сотні і сотні рук, і ми дуже переймаємося їх станом. І щиро бажаємо можливості перевидання "Нарису історії Кременчука”, щоб допитливі читачі і далі могли знайомитися з історією рідного міста.

 

 


Слідкуйте за нашим книжковим марафоном починаючи з 20 вересня на сторінці відділу абонементу в Фейсбук: @abonementsoborna11 





Коментарі: Залишити коментар
 
X