Слідкуйте за нами

11-09-2020
 Виставка-розслідування (до 130-річчя від дня народження Агати Крісті) під  назвою  «Вона написала вбивство» пропонується до уваги кременчужан. ЇЇ ви можете побачити у віконній вітрині відділу абонементу ЦМБ.

 


Агата Крісті відома в усьому світі як Королева Детективів. Вона написала 78 детективів, 19 збірок оповідань,16 п'єс і 6 психологічних романів. Її книги були перекладені на 103  мови. Вони треті в світі  у списку бестселерів (після Біблії та творів Шекспіра ). За багатьма з її романів і коротких оповідань були зняті фільми, поставлені спектаклі.
«Мишоловка», її найвідоміша п'єса, вперше була поставлена в 1952 році й успішно йде дотепер і є абсолютним рекордсменом за кількістю постановок в історії світового театру.
У 1920 р був виданий її перший роман, «Таємнича справа в Стайлзі». Це було першою появою Еркюля Пуаро, літературного героя, який став одним з найвідоміших приватних детективів з часів Шерлока Холмса.

 

 

 

Коли Агата Крісті втомилася від Еркюля Пуаро, вона вигадала міс Марпл, оманливо  м'яку літню леді зі своїм власним методом розслідування.

 

Успіх Агати Крісті  полягає в її здатності з'єднувати розумні сюжети з чудовим описом персонажів і тонким почуттям гумору, з великою спостережливістю. Її сюжети завжди вводять в оману читача і тримають його в напрузі. Довгоочікувана несподівана розв’язка до самого кінця тривожить душу та розум.

 

На щастя, зло завжди переможене в її романах. 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X