Слідкуйте за нами

20-08-2020

З нагоди Дня Незалежності України бібліотека-філія №4 презентувала вуличну книжкову  виставку «Любіть Україну, вона така різна».

 Вона була розташована біля приміщення бібліотеки. На виставці експонувалися кращі науково-популярні та художні видання з історії України. Зокрема,  всі бажаючі місцеві жителі змогли перегорнути сторінки книги  про «Історію незалежної України» братів Капранових з їх автографом, ознайомитися з книгами про життя найвидатніших людей нашої країни.

 

 Не залишилися без уваги нові книги з історії зародження, становлення та боротьби українських козаків за свободу – особливо автора М.А. Шудрі «Січ-Мати». Для деяких місцян було цікавим знайомство з історичними романами письменника

В. Чемериса («Ярославна», «Анна Київська – королева Франції» та інш.).

    Серед сучасних літераторів привернули увагу твори Л. Кононовича «Чигиринський сотник» (автора вважають українським Деном Брауном) та

В. Вальда «Останній бій Урус-шайтана» (роман-переможець міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»). Та яка ж історична виставка без  книжок одного з найтитулованіших письменників країни, автора знаменитого роману «Чорний ворон» Василя Шкляра! Його твори рідко залишаються на книжкових поличках бібліотеки, тому відвідувачі змогли ознайомитися лише з  його романами «Троща» та «Залишенець» («Чорний ворон») з автографом В. Шкляра. Нажаль, ніяка книжкова виставка не в змозі  повністю ознайомити зі значною кількістю та  різноманітністю літератури з історії України, яка є в  бібліотеці та в Кременчуцькій міській бібліотечній системі для дорослих.

 

 

     Несподіваним сюрпризом було відвідування  заходу поетесою Таїсією Цибульською. Вона подарувала бібліотеці  нову збірку спілки літераторів «Славутич» - «Україна починається з тебе» та свою книгу «Криниця». 

      Ми запрошуємо громаду м. Кременчука відвідати нас. Адреса бібліотеки-філії №4: пр. Л. Українки, 5. Чекаємо на вас  з 10 до 19 години кожен день, крім суботи. П’ятниця та неділя з 10 до 18 години.

    Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, мир та любов!

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X