Слідкуйте за нами

13-08-2020
Працівники юнацького відділу ЦМБ прийняли естафету вуличних книжкових виставок від відділу мистецтв! Тема нашої – «Summer + lіbrary» ( «Літо + бібліотека»).

 Знайомили перехожих з новинками літератури. І дорослі, і молодь, і малеча могли знайти на полицях «літньої» книжкової виставки книгу до смаку.

 Почитати у відпустці – будь ласка, згадали про довжелезний список для літнього читання по літературі – ще не пізно, а чим би зацікавити малюка? –

 казочка чи яскрава новенька дитяча енциклопедія про все, все, все, а ще журнали, комікси, ребуси та багато чого можна знайти в нашій бібліотеці. А ви ще не знали, що ось поряд із вашим будинком, на вулиці, по якій ви ходите доволі часто є так багато нових і цікавих книг,

 

 а ще бібліотеку можна знайти не тільки в цьому приміщенні, а й у віртуальному просторі наших блогів, сайтів та соціальних мереж ( всі перехожі отримали інтернет-адреси). Відвідувачі були приємно вражені сучасними можливостями бібліотеки та ще більше хотіли б потрапити до самої бібліотеки, що поки що не можливо.

 Що ж чекаємо на вас, хоча б у режимі обмеженої можливості. Ми працюємо і робимо все можливе, щоб кожен, хто звернувся до нас отримав потрібну книгу! 

Коментарі: Залишити коментар
 
X