Слідкуйте за нами

27-05-2020
     Мабуть, не всі дівчатка-підлітки, прискіпливо вдивляючись у дзеркальце, залишаються задоволеними собою . Та не поспішайте! У вас ще все попереду. Адже багато світових зірок зізнавалися, що в дитинстві були складені з одних недоліків,  та з часом все змінилося. 
     Але скласти лапки і пасивно чекати, коли ви перетворитесь на білого лебедя, не варто. Адже кожна поважаюча себе дівчинка повинна стільки всього знати: як одягатися зі смаком, як виглядати стильно, коли під рукою лише недорогий одяг, як мати гарну осанку, шикарне волосся і манікюр , як схуднути, як поправитись і як врешті-решт вивести ці кляті прищики?!  
     Сьогодні життя таке яскраве і різноманітне.  І дівчинка, яка зациклилась лише на серіалах і на своїй зовнішності не завжди зачепить. Усім подобаються веселі, доброзичливі дівчатка, з якими цікаво поговорити на будь-яку тему. Тому - читайте!  І не обов’язково товсті книги  - сьогодні у всіх є гаджети,   було б лиш бажання грамотно ними скористатись. 

 


     Є золоте правило: якщо хочете дізнатись щось цікаве і корисне, звертайтесь до професіоналів, до кращих фахівців своєї справи. Таких, як Оксана Караванська – відомий український дизайнер.
    Бібліотека-філія № 10 презентує книгу Оксани Караванської "Стильна книжка для панянки" 

 


     Як доречно вбратися на дискотеку, день народження, до школи, з чим носити вишиванку і як правильно використовувати  аксесуари? Як додати шарму своєму образу і водночас почуватися невимушено? На ці та інші дівочі запитання відомий модельєр Оксана Караванська дає відповіді у своїй книжці . А водночас розповідає про цікавинки з історії моди та кумедні епізоди власного дитинства. 
    Перше враження – найсильніше, хочете  ви того чи ні. У Коко Шанель є слушний афоризм: «Ви не матимете другого шансу справити перше враження». 
У перші 30 секунд візуального контакту саме одяг і зачіска розповідають історію про те, хто ви. Вже потім –  інтонації голосу, жестикуляція, міміка та інше.  
   Є кілька правил, що стосуються одягу, і перше й головне з них – охайність! І знову слова Коко Шанель: «Можна звикнути до негарної зовнішності, а до неохайності – ніколи!».
      Це важливий момент – стежити за своїм виглядом. Ніколи не забувайте, що у будь-яку хвилину, навіть тоді, коли ви цього зовсім не чекаєте, вас може побачити хтось важливий для вас!                                                    
      Друге - визначте свій тип фігури і свій кольоротип – це дуже важливо для створення власного стилю. . 
      Третє - стиль — це також і макіяж. Але у вашому віці зовсім недоцільна бойова розфарбовка у стилі племені мумбо-юмбо. Немає смішнішого і сумнішого видовища, ніж не за віком розфарбована дівчинка. Але не все так безнадійно! Блиск ніжного кольору (персик, перламутр, троянда)  пасує краще від яскравої помади. У цьому віці головною прикрасою є ніжна юність. Зараз дуже багато б'юті-блогерів, які знімають відео про те, як створювати певний образ за допомогою макіяжу. Можна вибрати дівчину зі  схожим кольоротипом і дотримуватися її порад.
     Гасло юної модниці: «Ніякої сірості і одноманітності, тільки яскравий і стильний образ!» Бути  «на стилі» не важко, переконайтеся в цьому !
Важливо виглядати не так модною, як стильною, створювати веселі, неординарні  образи, які будуть в тренді завжди.. Пам'ятайте, що стиль – це якась гра, грати в яку, насамперед має бути весело. 
     У вашому образі має бути цікава родзинка. Навіть якщо доводиться носити таку ж шкільну форму як у всіх – можна поекспериментувати  з довжиною спідниці, закотити рукава піджака, нестандартно застібнути гудзики, прикрасити  себе яскравим шарфом або брошкою.

 


    Які бувають стилі одягу?
•CLASSIC Найвідоміший – класика. Зазвичай тут ідеться  про англійський або діловий стиль. Також таким вважається «білий верх – чорний низ».
•CASUAL. Це так званий стиль повсякденного одягу. Вільний стиль, головною вимогою і водночас перевагою якого є зручність. 
•UNISEX. Це стиль, у  якому стирається грань між жіночим та чоловічим одягом. 
•STREET STYLE.Усе більше набуває популярності «вуличний стиль». Найефектніший і найбільш відкритий до всіляких експериментів. Найстильніший з усіх стилів. У ньому повною мірою можуть виявитися фантазія і вміння поєднувати різний одяг. Тут є де розгулятися бунтаркам і дівчатам з фантазією.
     Не намагайтеся виглядати старшою — це вас і так чекає незабаром, а насолоджуйтеся своєю юністю! 
     Міксуйте! Максимальна кількість яскравих речей — поки вам це ще можна!
     Одяг підбирають так, щоб усе пасувало одне до одного, щоб можна було поєднувати і міксувати. Але якщо страшенно сподобалась якась річ, не відмовляйте собі, але потім добирайте  до неї речі.. 
     Ідучи на свято до подруги, запам’ятайте раз і назавжди: ви не маєте права виглядати краще за неї. Це її свято, а бути найшикарнішою на чужому святі може бути лише невихована особа.
     Взуття – це важливо! На взутті економити не варто. Воно повинно бути якісним і комфортним – зважаючи на активний і рухливий спосіб життя. Пам’ятайте про це, коли подорослішаєте, адже  взуття характеризує ваш смак і, де тут подінешся, достаток.  Якщо ви вирішите вбратися в трендовий лук, знавці будуть оцінювати не в останню чергу  і ваше взуття. Згадайте влучний вислів із фільму: «Пальто може бути із рогожки, а чобітки – шикарні!». В іншому фільмі аферистка вдала  із себе багатійку, виманила гроші і зникла. Потім постраждалій  дівчині дорікала подруга: «Я ж казала, на взуття її дивись!»       На завершення - короткий вислів. Англійський. «Я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі». 
     Познайомтесь з фішками підліткової моди - 2020! Сьогодні мода може поєднувати непоєднувані  речі: плаття з кедами, а рвані джинси - зі строгим піджаком. Ідей для підліткового бунтарства – море.

 


     Якщо моніторити модні сайти, вони  видадуть нам картинку сучасної підліткової моди.    
     Багатошаровість уже не перший рік  - хіт молодіжної моди. Сорочка поверх майки, жилет поверх блузи, светр  з V-подібним вирізом поверх футболки – все це є дозволеним і цікавим варіантом образу.

     Оверсайз – об’єм, який приховує недоліки фігури. Худобу або повноту. Юне покоління вподобало його за зручність і практичність.

    Світшот – невід’ємна частина гардеробу леді перехідного періоду. Строгий варіант – для школи, а яскраві, з пайєтками і прикольними написами – для дозвілля. 
    Джинси – це безпрограшний варіант на щодень. , їх легко комбінувати практично з будь-яким одягом, декором.  А рвані джинси за кілька років вже стали  класикою. 
   Косуха,  джинсова або шкіряна  не відстає від рваних джинсів і впевнено лідирує по частоті появи на модних подіумах. 

 


   Топи. Модними будуть моделі вище пупка з мереживною спиною.

 


   Шорти. Залишаються модними ультракороткі джинсові щортики із рваним низом. яскраві вільні шорти з легких тканин  (шовк, коттон)
   Майки – класичного крою, із зображенням людей та мультяшних героїв будуть мегапопулярними.
   Мода не приймає слів «непомітний чи «посередній». Для неї такі ознаки -  уже несмак. Але несмаком у моді є і надмірність. Тому не намагайтеся бути ні сірою мишкою, ні розцяцькованою сорокою. Гарно – коли ви не така, як усі, коли ви особлива ,навіть, у доборі одягу. Гарно – коли одяг вам пасує.  Смак і стиль у моді  - це креативність і пошук індивідуальності. І цей пошук буде тривати все життя. Негарних дівчат немає  -  є ліниві. Працюйте над собою!      Щасти вам!



Коментарі: Залишити коментар
 
X