Слідкуйте за нами

20-04-2020

Неповторне диво — квіти! Вони цвітуть для щастя, для радості і для добра, приносять у світ красу і ніжність, мовою квітів можна висловити свої почуття. В бібліотеці - філії№6  була організована книжкова виставка - інсталяція «Квітковий дивосвіт». 

 

 Справжня любов до рослин неможлива без знань про них. Але як правильно вибрати рослину, як краще її розмістити в квартирі, які субстрати необхідні, а головне - як виростити і уберегти рослину від хвороб і шкідників? На ці та інші питання ви знайдете відповідь у книгах, представлених у розділі «Доглянуті і щасливі». 

 Хочете створити гарний квітник або клумбу біля будинку, але не знаєте, з чого почати? Зверніться до другого розділу  «Квітуча садиба» і ви дізнаєтесь про всі насадження на присадибній ділянці, вирощування та догляд за ними.

 Кожен любитель кімнатних рослин рано чи пізно стикається з проблемами розміщення своїх вихованців в квартирі, кабінеті, офісі або в будинку.  Гортаючи сторінки видань, ви опануєте мистецтво аранжування квітів, дізнаєтесь, як облаштувати зимовий сад, навчитесь азам фітодизайну.

 

 

Завітайте до нас після карантину, сфотографуйтеся біля нашої фотозони і пориньте у справжній квітковий дивосвіт!

Коментарі: Залишити коментар
 
X