Слідкуйте за нами

17-04-2020

А чи знаєте ви, друзі, що в цьому році святкує свій ювілей журнал "Бурда"? Незабаром йому виповниться 70 років. Це улюблене видання наших читачок-жінок.

 У 1949 році Енне Бурда заснувала видавництво, головний офіс якого і сьогодні розташований в Оффенбурзі. А в 1950 році у світ вийшов перший номер журналу мод, який тоді називався Burda Moden. Він мав великий успіх і зовсім скоро став найпопулярнішим виданням для кравчинь-аматорок. Причому по всьому світу!

 А з 1996 року отримуємо журнал і ми у нашій 6-й філії! Так, майже, четверть століття це видання користується популярністю і у студенток, і у людей поважного віку. Бо всі сьогодні хочуть виглядати по-модньому, стипьно, з родзинкою!

А де сьогодні можна безкоштовно отримати майстер-клас по пошиву омріяного пуловера чи пальта? Дізнатися: який колір домінує у певному модному сезоні? Де підібрати гламурні сукні для великих і малих модниць? Тільки в журналах "Бурда"! І ніяке електронне видання не замінить викройок, якими ділиться "Бурда" зі своїми читачками! А ще зі сторінок журналу можна отримати консультації: як зробитр зачіску чи королівсьний макіяж або підготувати свій організм до певного сезону.

 Шановні користувачки, повідомляємо вас, що у нашій філії зберігаються видання з 1996 року по 2019 рік. Отже, мрійте про сарафани і літні сукні із ситцю. Після карантину ви зможете порадувати себе і здивувати своїх рідних та друзів, ефектними моделями.

 Ласкаво просимо звертатися в бібліотеку-філію № 6 за натхненням та ідеями!!! 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X