Слідкуйте за нами

30-03-2020

Кімнатні квіти наповнюють будь-яку кімнату енергією життя, створюють настрій і благородно впливають на здоров’я. Вчені довели, що робота з рослинами знижує рівень стресу. До того ж, всі ми знаємо, що тільки поряд з хорошими людьми зелень рясно розростається. Відомо також, що квіти реагують на добре ставлення до них і від цього розпускаються пишним листям. Але дуже важливим моментом є і правильний догляд за кімнатними квітами. І до того ж, майже у кожного з нас є вдома квітка, яка вже давно чекає на новий більший горщик. 

 

 

 

Саме час в період весняного карантину приділити більше уваги своїм домашнім рослинам. Ви можете розділити обов’язки по цьому завданню, наприклад, дитина оприскує листочки та поливає, а ви пересаджуєте рослину до іншого вазону. 

Про вирощування і догляд за кімнатними <рослинами ви зможете прочитати після карантину у читальній залі бібліотеки-філії №6. 

Зверніть увагу на колекцію квітів на підвіконнях нашої бібліотеки. Вони порадують Вас красою!  Будемо раді бачити всіх здоровими після карантину!
Коментарі: Залишити коментар
 
X