Слідкуйте за нами

12-03-2020
  З нагоди 125 – річного ювілею актора, співака Леоніда Утьосова  у бібліотеці – філії №3 відбувся ретро – спогад. Прихильники творчості  актора поринули в минуле , щоб зустрітитися з легендою 30-х, 40-х років, своїм кумиром -Леонідом Утьосовим.  

 


   Біографія і творчість цієї великої людини почалися ще в минулому столітті. Проте ж, Леоніда Утьосова знають і пам’ятають усі. Втім, в цьому немає нічого дивного, адже життя та творчість Утьосова — це безліч цікавих фактів і прекрасних пісень і ролей, біографія Леоніда Утьосова стоїть на одному щаблі з історіями життя великих письменників і композиторів. 
   Цікавими фактами з біографії поділився з слухачами кременчуцький краєзнавець – Євген Бергер.

 

Цікаво те, що  в Кременчуці у театрі мініатюр легендарний артист розпочав своє становлення, як творча особистість.  Цікаво було дізнатися про перипетії особистого життя актора.
   На заході звучали пісні Леоніда Утьосова у виконанні Геннадія Сметанко, Алли Лєбєдєвої, Юрія Прокопенка.

 

 


 

 

Присутні занурились в одеський колорит, зал хором підспівував виконавцям. Схвально сприйняла публіка танець ведучої з краєзнавцем під мелодію пісні «Теплоход».
   З зацікавленістю присутні переглянули відеоряд  виконання пісень Леонідом Утьосовим.

 


   Неповторну атмосферу на заході створювали світлини актора, перегляд літератури та антураж зі справжнім патефоном.

 

 


   Захід залишив позитивні емоції , всі бажаючі мали змогу переглянути кінофільм «Веселі хлоп’ята»,та зробити світлини на згадку.

 

 







Коментарі: Залишити коментар
 
X