Слідкуйте за нами

10-03-2020
     

 

 8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку – матір, жінку – світоч, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на землі. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті -  щастя, радість, надія та кохання – пов’язане з жінкою.                             
    У переддень Міжнародного дня прав жінок і миру у бібліотеці – філії №5 зібралися мешканці мікрорайону №7 на літературно – музичний вернісаж        « Берегині українського роду»,  щоб вшанувати жінку – ветерана праці, берегиню роду, добру матір, бабусю, сестру, подругу.

 

  Вітальні слова для всіх присутніх жінок лунали від спеціаліста по роботі з населенням  мікрорайону №7 Автозаводської районної адміністрації Віннікової Наталії Валеріївни, голови ради ветеранів Татаринової Наталії Анатоліївни, завідуючої бібліотекою – філією Підлубної Валентини Іванівни.  Для жінок звучали  щиросердечні побажання добра, родинного щастя і душевного спокою, миру на нашій землі. 

 

 

                                                      
    Бібліотекар Зенкіна Галина Федорівна розповіла про долі жінок в історичному просторі: про видатних жінок – письменниць, політиків, художників та актрис. « Мудрість, талановитість, невтомність, що водночас поєднуються з жіночністю, красою, турботою про родину – саме такою є сучасна Берегиня», - зазначила бібліотекарка.   

 

                                                                                                                         
    Програма свята була цікавою. Присутні декламували вірші про жінку, про матір, про кохання. Натхненно прочитала вірш Влах Зінаїда Олександрівна.

 

Наші українські жінки веселі, емоційні, доброзичливі. Не обійшлося цього дня і без гумору. Учасники заходу підготували цікаві гумористичні сценки, чим  підняли настрій присутнім.

 

 

Святкова атмосфера, невимушена обстановка та піднесений настрій панували упродовж усього заходу, а головне – відпочили від щоденних клопотів. Завершився захід чаюванням та виконанням улюблених пісень. 
 Учасники заходу висловили думку, що подібна форма зустрічей  у стінах бібліотеки приємна, цікава та корисна.
                                                                    


 
Коментарі: Залишити коментар
 
X