Слідкуйте за нами

05-03-2020
      Спорт — це неспинна боротьба та рух вперед. Завжди захопливо, коли небувалу спортивну силу та мужність демонструють тендітні жінки. Завжди приємно, коли це наші українки.
     4 березня у бібліотеці-філії №4 відбулася тепла та довгоочікувана зустріч з  нашою містянкою Ольгою Ляховою - легкоатлеткою, призеркою Чемпіонатів Європи, фіналісткою Чемпіонату Світу, учасницею Олімпійських ігор. 

 



 

 

 


     Серед усіх світових рекордів у легкій атлетиці найдовше тримається досягнення в бігу на 800 метрів у жінок.
37 років тому чеська легкоатлетка Ярміла Кратохвілова пробігла цю дистанцію за 1 хвилину 53 секунди. 
    Відтоді не одне покоління спортсменів безуспішно намагалося поліпшити цей час. Українська спортсменка Ольга Ляхова теж змагається в бігу на 800 метрів та крок за кроком впевнено рухається до своєї мети. 
     В її арсеналі вже багато перемог, але найбільшою вона вважає перемогу на Олімпійських іграх, до якої вона впевнено крокує. 
      У лютому, у французькому місті Обонн, вона показала кращий результат, здобувши «золото». Наразі Ольга в короткій перерві між змаганнями знайшла час відвідати нашу бібліотеку.
     Легкоатлетка розповіла про випробування та можливості, які дає нам життя, про плани на наступний спортивний рік. Ділилася своїми враженнями  та емоціями від Чемпіонату Світу та Чемпіонатів Європи. Спортсменка принесла на зустріч всі свої нагороди, тренувальне взуття, фотокартки.

 

 

 

 

 


 

Для юнаків, які завітали на захід вона підготувала свої фото з автографами.

 

 

 

 

На завершення всі бажаючі мали можливість сфотографуватися з медалями та з самою спортсменкою. 

 


 

 


      Ольга Ляхова сильна, цілеспрямована та надзвичайно життєрадісна особистість.
Її залізний характер, який вона несвідомо приховує за своєю широкою усмішкою, з кожним роком відкриває для неї широкі спортивні можливості. Та справа, мабуть, не тільки в характері, але й у спортивному таланті, підтримці родини та щасливій зірці, яку подарувала їй доля. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X