Слідкуйте за нами

05-03-2020
Коли настає весна і з’являються перші весняні квіти, в кожному домі відзначається жіноче свято – 8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку: жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі. 
Для усіх присутніх  жінок у читальній залі ЦМБ пролунали вітальні слова. Юрій Прокопенко подарував  жінкам ліричні пісні у своєму виконанні. 

 


Щоб якомога яскравіше відобразити світ прекрасної половини людства: жінки-квітки, як корінь життя, весни, промінь якої ніколи не гасне, а яскравішає  з роками, на арт-фуршет «Жінка в фото» запросили Святослава Коваля.

 

 

Він, як художник, розкривав  характер кожної гості, які завітали на фотосесію. Чарівність і чутливість, романтичну натуру, веселий характер, сором’язливість, спокій і мінливість настрою,  як у весни,намагався вловити і передати в різних образах .
З віком ми шукаємо в собі недоліки і не наважуємося на фотосесію, а Свят зумів уловити риси характеру, і всі жінки вийшли на фото абсолютно різними, гарними, романтичними.

 

 


Арт-фуршет  пройшов у приємній теплій атмосфері, сповненій позитивом і святковим  настроєм за чашкою чаю та смаколиками.

 


Хай множиться щастям Ваше життя, здоров’я Вам, родинного затишку та    добробуту.

Коментарі: Залишити коментар
 
X