Слідкуйте за нами

04-03-2020
Початок весни завжди приносить з собою бажання змін та перевтілень.
Тому і виникла така ідея у перший день весни створити на базі читальної зали ЦМБ модний клуб зі стилістом «ТИМ, КОМУ ЗА…» 30+, 40+, 50+» !!!!!!!
Ідею, запропоновану стилістом Юрієм Прокопчуком,  швидко підхопила і винесла в маси співорганізатор Людмила Миргородська.

 

 

 

І звичайно, без підтримки зацікавлених людей нічого б не вийшло. Про них трохи згодом.
Юрій Прокопчук дипломований стиліст, який пройшов fashion-курси чоловічого і жіночого стилю «FLAB» та «персонального шопера», знається на історії моди і стилю, особливостях фігури, колірному сполученні в одязі, базовому гардеробі, парфумованому гардеробі і б’юті доглядові.
Першими відвідати такий захід виявили неймовірне бажання учасниці клубу «Стрункі і позитивні», та вже є переконання, що це тільки початок, і ця тема стане цікавою для багатьох.

 


Зустріч була розподілена на 2 блоки – теоретичне спілкування зі стилістом про базовий жіночий гардероб, який з перших хвилин захопив присутніх цікавою інформацію з наведенням яскравих власних прикладів. Обговорили: з чого складається базовий гардероб, особливості базових речей, як складати луки з цих речей, а саме, як вони поєднуються.
Продовжилася зустріч у магазині «Dilova-Я», де нас люб’язно приймала його власниця Катерина, тут перейшли до практики. Всіма учасницями було виконане завдання знайти із запропонованої колекції базові три речі і скомпонувати у міні-луки. 

 

 


А що найбільше захопило, так це - примірка нових образів та дефіле. Всі образи обговорювались із зауваженнями стиліста.

 

 

 

 

 

 


Що ми отримали цього дня? Нові знання, неперевершені емоції, позитив!!!!! сміливі, надсучасні перевтілення разом зі стилістом і зустріч весни оновленою! Стильна весна продовжується. Далі найцікавіше!!!!
Дякую поетесі Вікторії Сопільняк та поету Саші Третьякову за створений романтичний настрій від подарованих віршів про весну, кохання та жінку!!!

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X