Слідкуйте за нами

24-02-2020
Останнім часом бібліотеки активно впроваджують в практику своєї роботи гуртки та творчі майстерні. 
Не виняток і наша бібліотека( бібліотека – філія № 3). У нас регулярно проводяться репетиції театрального гуртка , членами якого є студенти Університету третього віку. А  20 лютого пройшов майстер – клас по виготовленню м’якої іграшки.
М'які дитячі іграшки в усі часи користувалися великою популярністю. Навіть сьогодні, коли на ринку є величезна кількість подібних товарів, їх створення є досить актуальним.  Іграшка, зроблена своїми руками - це не тільки захоплююче заняття, це завжди чудовий настрій після закінчення роботи і гарний настрій тих, кому ця іграшка потрапляє в руки. Такі іграшки безпечні , яскраві, подобаються дітям, які люблять їх роздивлятися і  чіпати  ручками.
На початку заняття майстриня Олександра Шатохіна  розповіла про історію виникнення м’якої іграшки, про різноманітність  матеріалів, з яких можна зробити іграшку та технологію  їх виготовлення. Неабияке захоплення викликала виставка робіт пані Олександри.

 

 


 Іграшка, яку виготовляли учасники була сплетена крючком. Приємна, дружня атмосфера, яка панувала під час майстер- класу допомагала кожній учасниці відчути натхнення та впевненість у собі.

 

Майстриня приділяла кожній учасниці достатньо уваги, показувала та підказувала, що і як робити. І в результаті всі самостійно створили чудову мишку, яку можна залишити собі, або ж подарувати онукам.

 


Учасниці майстер – класу отримали масу позитивних релакс – емоцій, відволіклися від щоденних турбот та домовилися зустрічатися ще.

Коментарі: Залишити коментар
 
X