Слідкуйте за нами

21-02-2020
Дуже приємною новиною у культурному світі нашого міста стала презентація першої ластівки, поетичної збірки "МРІЯМ тепло", яку днями презентувала відома, дуже талановита поетеса Вікторія Сопільняк, лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії ім.М.Сингаївського, очільниця міської організації Українського фонду культури ім.Б.Олійника.

 


Творчий вечір, що проходив у затишній читальній залі, був оповитий святковою атмосферою романтики, кохання та ніжності з музикою, сценічним подіумом, обрамленим постерами з цитатами віршованих рядків авторки, сердечними бонбоньєрками для гостей з побажаннями від поетеси.

 

 


Вікторія ділилась найпотаємнішим, своїми мріями, здійснюючи і мрію гостей заходу, знайомлячи всіх зі зворушливими, пристрасним, яскравими, неординарними, барвистими віршами у власному виконанні. Лунали і пісні на її слова у виконанні Віталія Татарінова, у співпраці з яким з-під пера майстрині ліричного слова полетіли у світ близько 10 пісень.
Всім, хто був присутнім на святі, дійсно було тепло від намріяних поетичних історій, які кожна щаслива жінка могла приміряти до себе. А ще цей день був зігрітий обіймами, щирими вітаннями, присвятами, квітами, посмішками, хвилюючими поезіями, прочитаними під музику, оплесками. Вечір пролетів миттєво, на одному подиху.

 

 

 

 


А ми запрошуємо шанувальників ліричного поетичного слова до нашої бібліотеки, щоб познайомитися із творчістю Вікторії Сопільняк, бо впевнені, що її збірка припаде кожному до душі.

Коментарі: Залишити коментар
 
X