Слідкуйте за нами

21-02-2020
     Майдан… Мабуть, нині це слово знають в усіх країнах світу. З нагоди трагічної річниці розстрілу людей на Майдані та вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 20 лютого 2020 року розгорнута патріотична книжкова виставка «Їм небо стало рідним домом», яка присвячена подіям на Майдані Незалежності та людям, які вийшли на протести і загинули в лютому 2014 року.

 

Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче -  життя – присвячується ця виставка.
     Історія Революції Гідності, фотодокументи, газетні матеріали, художнє відображення боротьби за національну гідність у творах письменників – все це пропонується відвідувачам книгозбірні.

 

З фото світлин бачимо і молодих 18-річних і дорослих, котрі не жаліючи свого життя виборювали свободу жити вільно на своїй землі. Минає 6 років з часу загибелі Героїв Небесної Сотні. Світла небесна пам`ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці, всім тим, хто не дожив кількох днів до весни.

Коментарі: Залишити коментар
 
X