Слідкуйте за нами

13-02-2020

 

  14 лютого закохані всього світу відзначають - День святого Валентина. Свято сповнене приємних сюрпризів і неочікуваних миттєвостей. Саме цього дня люди висловлюють свою любов один до одного і дарують яскраві, червоні валентинки у вигляді сердечок. І це не обов’язково повинна бути пара – чоловік і жінка. Любити один одного можуть батьки і діти, сестри і брати, друзі та сусіди. Дітки шалено люблять це свято, адже є чудовий привід зробити валентинку власноруч і з любов’ю подарувати її дорогим  людям. 

 


  Одну з таких ідей, оригінальної валентинки, ми запропонували нашим юним читайликам, які на передодні свята завітали до нас на гостини.  

 

 


  Цікавий майстер-клас провела для них – наш давній друг, чудова майстриня, відома кременчуцька художниця – Тетяна Анатоліївна Матюха. 

 

 


  У всіх валентинки вийшли дуже гарними, адже частинку свого живого серця кожен додав до неї.

 


  А підписана особисто листівка, гадаємо зігріє душу на довгі роки не одній матусі, адже прояв турботи любові і уваги – це найкращий подарунок.

 


  Уже вкотре, цього дня в нашій бібліотеці "дерево кохання" рясно розквітає червоними серцями з побажаннями для всіх закоханих і романтично-налаштованих відвідувачів.
  Юнацький відділ бажає всім, щоб кожен знайшов в цьому житті свою другу половинку, а  почуття завжди було щирими,  взаємними і справжніми.

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X