Слідкуйте за нами

13-02-2020
12 лютого в відділі абонементу відбулася зустріч з письменником, літературознавцем, музикантом, гейм-дизайнером Володимиром Кузнєцовим,який в рамках Всеукраїнського презентаційного туру представляв свою книгу «Заколот. Невимовні культи».

 


Володимир розповів, що твір поєднує в собі і наукову фантастику, і містику, і горор. А ще, книга є своєрідною головоломкою. Твір складається з шести частин, які читач може сам перетасувати, вистроївши розділи в довільному порядку, створивши свій сюжет і трохи відчувши себе теж, ніби, автором цієї книги. Але, за словами автора, фінал книги залишається незмінним.

 

 

 


А ще, письменник прочитав невелику лекцію, з якої ми дізналися:
-Що «стара школа» наукової фантастики бере одну проблему і розбирає її по поличкам,а  нова- «вивалює» їх на нас цілу купу максимально стисло і концентровано;
-Що, кліпове мислення  …це непогано. Носій інформації не може бути хорошим  чи поганим. А от зміст самої інформації - може.
-Еволюційне програмування-  потенційно найвдаліша спроба створити штучне життя;
-Уява- необхідна умова розвитку людства, як цивілізації;
-Технологічна сингулярність та квантовий містицизм- тренди наукової фантастики ХХІ століття.

 


Зустріч виявилася цікавою та пізнавальною. Усі присутні змогли розширити свій світогляд, слухаючи відповіді на безліч запитань, які автору задавали присутні на презентації.

 

 

А Володимир, задоволений зустріччю, пообіцяв приїхати в наше місто знову, вже з презентацією нового роману, який, до речі, виходить уже весною…

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X