Слідкуйте за нами

30-01-2020
   
  Усі ми родом із дитинства. І тільки в дитинстві з нами відбувалося щось неймовірне, веселе і дуже-дуже цікаве, а прочитана книжка просто відкривала світ. Мабуть кожна доросла людина мріє знову стати дитиною, поринути у світ веселощів та безтурботності. І це можливо, якщо ви завітаєте до відділу абонементу ЦМБ та ознайомитесь з книжковою виставкою «Сонячна країна Всеволода Нестайка».

 


    30 січня виповнюється 90 років з дня народження Всеволода Зіновійовича Нестайка, неперевершеного класика дитячої літератури, письменника, твори якого читають, як діти, так і дорослі по всьому світу ( книги перекладено двадцятьма мовами). 

 


   Хто з нас не пам’ятає веселі пригоди Яви та Павлуші з книги «Тореадори з Васюківки», чи сумлінних учнів Колька Колючку та Косю Вуханя з «Дивовижних пригод у лісовій школі»? 

 

 


   Тож запрошуємо до бібліотеки і тих, хто за допомогою книги хоче знову, хоча б на декілька годин, поринути у дитинство, і тих, хто бажає  прищепити своїй дитині любов до читання, тому що саме після таких книжок ця любов залишається на все життя!

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X