Слідкуйте за нами

23-01-2020

22 січня виповнюється 101 рік відтоді, як на Софіївській площі в Києві було проголошено про об’єднання УНР та ЗНР в Єдину державу.

     «Єдність через віки» - під такою назвою пройшла інформаційна година 23 січня в контакт-центрі № 8. Захід організований завідувачкою бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих Коваленко О.О. та провідним спеціалістом по роботі з населенням контакт-центру № 8 Дробіною Т.Б.

      Із вступним словом до присутніх звернулася Тетяна Борисівна, вона також продемонструвала присутнім рушники надані мешканцями мікрорайону. Витвори мистецтва Центральної України, зокрема Полтавської області з приватної колекції Варвари Курбаченко і рушники з Західної України, як символ єднання цих частин України.

      Бібліотекар Козьміна Т.І. не тільки проінформувала присутніх про історію виникнення цього свята, але й ознайомила  громаду з історичними фактами про Україну в авторському виконанні Віктора Некипілого,

 а далі всі разом заспівали українських пісень. На цій позитивній ноті закінчилось свято, але щире тепло залишилося у серці кожного з присутніх.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X