Слідкуйте за нами

24-12-2019

    От і настає час довгоочікуваних свят – Різдва і Нового року. Поринути в атмосферу зимової казки і справжнього дива змогли глядачі 23 грудня, відвідавши святково-розважальну програму «Чарівне Різдво».

    Цей захід, організований для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, відбувся у бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих за сприянням депутатів Кременчуцької міської ради Яцини О.О. та Литвиненка М.В. 

    

 На свято запросили дітей у супроводі дорослих, серед яких були і діти з інвалідністю, і діти, що знаходяться під опікою прийомних батьків.

    Перед початком заходу діти сфотографувалися у новорічній фотозоні, а потім почалося дійство, на яке чекали діти. Було у програмі все, що сприяло гарному настрою: і танці з дітьми під пісні «Jingle Bells», «Gloria», і ігри «Вовк і вівці», «Сніжок», «Збери м`ячики», і загадки про зиму, мороз, ялинку, за які найкмітливіші діти отримали солодощі.

 

 Але найголовнішою розвагою стала вистава лялькового театру! Доповнений чудовою музикою, майстерним виконанням. цей спектакль знайшов відгук у дитячих серцях, викликавши яскраві емоції. В кінці заходу був Різдвяний вертеп. Вертепне дійство звеселило, вселивши віру та утвердивши дух світла і любові.

 Бібліотека вразила святковим оформленням, різдвяно-новорічними виставками та малюнками, наданими дитячо-юнацьким клубом «Надія». Організатори святкового дійства побачили море щастя і яскравих посмішок на обличчях малечі і ми думаємо, що такі моменти запам`ятаються у них надовго.                               

Коментарі: Залишити коментар
 
X