Слідкуйте за нами

04-12-2019
  У всьому світі відкрито говорять про СНІД, про те яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Але зараження та розповсюдження ВІЛ-інфекції по світу не знижує своїх темпів. У сучасному ритмі життя людина забуває про проблему СНІДу, що підтверджує сумна статистика. За даними ВОЗ з ВІЛ-інфекцією живе близько 37 млн. осіб. Україна – серед лідерів за темпами розповсюдження ВІЛ. Про свій ВІЛ-статус знає лише третина інфікованих. Загальна кількість людей,  які живуть з ВІЛ в Україні, сягає близько 400 тис. осіб!
  Саме на привернення уваги молоді 3 грудня у бібліотеці-філії №8 був спрямований захід «Крок у безодню». Колективний перегляд документальної короткометражної стрічки викликав жвавий інтерес учнів, живу бесіду та обговорення.

 

Бібліотекар відповідала на запитання школярів, запропонувала літературу по темі.

 


  СНІД не обирає за коліром очей, рівнем статків, віком. СНІД стосується кожного!  Сьогодні сучасний світ відкриває перед нами великі                        можливості, ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє  життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною  особистістю. Лише здорова людина приносить користь  суспільству.

Коментарі: Залишити коментар
 
X