Слідкуйте за нами

03-12-2019
Terra інклюзія — це простір любові. На такий простір перетворився 1 грудня відділ абонементу ЦМБ під час творчої зустрічі з кременчужанкою  Людмилою Снітко та презентації книги  "Terra інклюзія 2019”, до якої увійшло  оповідання пані Людмили "Не бійся, я буду завжди поруч” (як фіналіст  Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова” у категорії спецвідзнаки "Інклюзивні оповідання "Terra інклюзія”). 

 

 


На заході звучали теплі душевні вірші автора, оповідання "Олешка”, яке   було включене до  "Книга Добра” - Міжнародного соціального проекту 2017р. 

 


 Пройшла презентація та обговорення книги "Terra інклюзія 2019”, адже дехто з присутніх уже мав можливість познайомитися з цією дуже людяною книгою. Герої книги, вони, - у чомусь інакші, і у кожного з них своя історія, свої життєві обставини. Але всі вони прагнуть жити гідним повноцінним життям. І їм дужа важлива підтримка рідних людей, друзів, а інколи це може бути зовсім стороння людина, яка в тяжкий час стає просто ангелом охоронцем для цієї змученої душі і далі допомагає по життю.

 

 

 

 

Ця книга не про інвалідність, а про особистість. І вона вчить добру, толерантності. А ще дає надію, що все буде добре, що можна найти вихід з любої ситуації.





             

Коментарі: Залишити коментар
 
X