Слідкуйте за нами

02-12-2019
      6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил. Напередодні цього свята в бібліотеку-філію № 4 завітали давні друзі, нацгвардійці військової частини № 3059, на тематичний захід «Жити – Вітчизні служити». 
        Хлопці уважно прослухали екскурс у історію українських військових формувань, які в різні часи існування нашої держави мали різні назви, організацію, склад, озброєння, але завжди підтримували силу і могутність держави, обороняли її кордони. І княжі дружини, і козаки, і січові стрільці, і солдати Другої світової війни – всі ставали на захист рідної країни. 

 

 


        Останні п’ять років Збройні Сили України захищають державний  суверенітет, територіальну цілісність та мирний сон наших громадян у гібридній війні з сусідньою державою. За цей період армія стала дійсно такою, якою можна пишатись. Солдати і офіцери частини 3059 також беруть участь у військових операціях на сході країни. 
        Наші гості, а це, переважно, солдати строкової служби, позмагалися між собою у відповідях на питання вікторини,  присвяченої Збройним Силам України. Тож бібліотекарі перевірили нацгвардійців на знання історії армії, статута та військової техніки. Переможці отримали солодкі призи.

 

 

 


        По закінченні заходу були привітання і побажання здоров’я, успіхів і надійних тилів нашим захисникам, а також зроблено спільне фото.

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X