Слідкуйте за нами

21-11-2019
    Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка у 2014р. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
      Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання активізації патріотичного виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи у бібліотеці – філії №3 організовано перегляд літератури «Революція Гідності: ми маємо пам’ятати».

 

 

Працівники бібліотеки привертають увагу відвідувачів до цього перегляду  та проводять біля нього патріотично-інформаційну бесіду про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.  

 

 


На перегляді представлено  фотоальбоми, хронологічні довідники, літописи очевидців подій, романи, оповідання, нариси, новели, вірші,  присвячені доленосним подіям в Україні початку XXI ст.
Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з виставкою.



Коментарі: Залишити коментар
 
X