Слідкуйте за нами

20-11-2019
У місті Кременчуці стартував ХVI Мандрівний фестиваль документального кіно. Організатори фестивалю Кременчуцький інформаційно – просвітницький центр « Європейський клуб» розпочали кінопокази з 17 листопада. Впродовж 7 днів в бібліотеках та інших громадських закладах міста будуть представлені 20 кращих документальних  фільмів із різних країн світу. Мета організаторів та творців Docudays UA – становлення  в  Україні відкритого діалогу про моральні проблеми суспільства, права людини. 

 

 


20 листопада 2019 року в бібліотеці – філії №2 ЦБС для дорослих  громада контакт – центрів № 8,10, творчі колективи цих мікрорайонів переглянули документальний фільм «Дві Надії».

 

 


Ця стрічка про двох жінок, які мають різне життя, але поєднані не тільки однаковим ім`ям, але і великою любов`ю  до пісень. Одна живе в Україні, на Полтавщині , в невеличкому селищі Крячківка,  друга за океаном -  в США.
Короткий візит американської Надії в українське село  і знайомство з крячківською піснею колись змінило її життя… Про це вона зробила відверту автобіографічну моновиставу «Розбита», яку ставить в Україні.
Перегляд цього фільму не залишив присутніх байдужими. Громада щиро та жваво ділилася своїми думками і враженнями.

 

 

 

Всі бажаючі мали змогу залишити письмове побажання та відгук про стрічку у організаторів фестивалю.

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X